1. Wintersport Tsjechie
  2. Harrachov

Onze tips:

  1. Wintersport Tsjechië via dé specialist Tsjecho Reizen.
  2. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 417

Wintersport in skigebied Harrachov

Harrachov behoort tot de bekendste en mooiste skigebieden van Tsjechië. Het gebied is divers. Er zijn piste's voor de beginners en uitdagende pistes voor gevorderden te vinden. Vooral die diversiteit van pistes en betaalbaarheid van de gevarieerde accommodaties maken het tot een aantrekkelijke wintersportbestemming.

Om Harrachov zijn meerdere kleine ski gebiedjes gesitueerd. Voor de echte waaghalzen is er een ski-schans, geschikt voor World Cup wedstrijden. Er zijn meerdere ski-scholen en door het gebied lopen veel goed onderhouden langlauf-piste's.

Meer informatie en webcams van het gebied zijn te vinden op www.skiareal.com.


Wintersport dorp Harrachov

Harrachov is een skidorp met een breed scala aan faciliteiten, restaurants, museum, hotels, skischolen. De accommodaties in Harrachov liggen vaak direct bij de liften aan de piste, zodat u een eventuele wachtrij vanaf de ontbijttafel in de gaten kan houden.

Après-Ski zoals dat in Oostenrijk en Frankrijk het geval is vindt u nauwelijks in Tsjechie. Er is wel een disco in Harracho en er zijn verschillende leuke bars waar u na het skien van een lekker Tsjechisch biertje kunt genieten. In Harrachov kunt u bobsleeen en rodelen. Het is zelfs mogelijk om te genieten van een heuse bier-spa! De warme bierspa is te vinden in het glasmuseum dat tevens als fabriek voor deze ambacht dient.


Weersverwachting in Harrachov

Beknopte weersverwachting voor Harrachov, Tsjechie.
Sneeuwhoogte in Harrachov

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Harrachov:
Skischool in Harrachov

Skiles of snowboardles is geen probleem in Harrachov. Een skischool in Harrachov is namelijk zo gevonden. Hieronder vindt u enkele skischolen die online informatie verschaffen over hun verschillende lesprogramma's.Ski school classic biedt een compleet arrangement op ski en snowboarding in de omgeving Harrachov. De skischool heeft een afdeling voor kinderen met een eigen lift en geeft zowel groepsgewijs als privé-les.JPK Ski School is een gerenomeerde skischool, heeft een goed getrainde (meertalige) staff die zowel ski als snowboard les in Harrachov verzorgt voor kinderen en volwassenen.

Skihuur in Harrachov

Skihuur is in Harrachov goed geregeld. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Harrachov.Classic Ski School Harrachov bevindt zich vlakbij de 4 persoons stoeltjesliften in Harrachov "Sporthotel Ryzoviste". In het assortiment vindt u complete uitrustingen van bijv. Salomon, Elan, HEAD en Volkl. U huurt al een complete uitrusting vanaf ongeveer 14 euro per dag.Hotel Harrachov Inn bevind zich in het stadscentrum van Harrachov. Het hotel verhuurt een uitstekende kwaliteit skimateriaal, tegen aantrekkelijke tarieven.JPK Ski School heeft een uitgebreid assortiment skimaterialen. U kunt hier uw gehele ski- en snowboard uitrusting huren met een goede service.

Skipas in Harrachov

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Harrachov.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 25
- Skipas voor 6 dagen: 120

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 20
- Skipas voor 6 dagen: 95

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Harrachov: www.skiareal.com.