1. Wintersport Tsjechie
  2. Janske Lazne

Onze tips:

  1. Wintersport Tsjechië via dé specialist Tsjecho Reizen.
  2. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 417

Wintersport in skigebied Janske Lazne en Cerna Hora

Janske Lazne is een van de grotere wintersportgebieden van Tsjechië.  Vanaf Utrecht is het slechts 925 kilometer rijden. De drie kilometer lange afdalingen van Janske Lazne behoren tot de langste pistes van Tsjechië. Het gebied is onlangs tot het twee na beste skigebied van Tsjechië uitgeroepen. De beginnende als de gevorderde skier kan hier goed uit de voeten.

De belangrijkste ski-berg is de Cerna Hora. Vanaf deze berg kunt u onder andere naar Pec Pod Snezkou langlaufen, waar uw ski-pas van Jaske Lazne ook gewoon geldig is. Om Cerna Hora liggen onder andere de dorpjes Svoboda nad Upou, Mlade Buky en Horni Marsov. Hier vind u betaalbare accommodaties en leuke restaurants. Het skigebied Janske Lazne heeft ook zo'n 50 km aan langlauf routes.

Meer informatie is te vinden op www.cerna-hora.cz.


Wintersport dorp Jaskne Lazne

Janske Lazne is een gezellig Tsjechie wintersport dorp waarvan de pistes lekker op het zuiden en zuid-oosten liggen. Hierdoor is er gedurende de dag veel kans op zon tijdens het skiën. Het dorp Janske Lazne beschikt over voldoende faciliteiten waaronder een heuse spa. Genieten van een bad of sauna na een dag intensief skien behoort dus tot de mogelijkheden!

In het dorp zijn meerdere bars en restaurants te vinden waar u een onvervalste Tsjechische pint kan halen. De apres-ski staat niet op hetzelfde niveau als in sommige Oostenrijkse of Franse dorpen, maar daar kiest u voor bij het afreizen naar Tsjechie. Het dorp kent ook volop mogelijkheden voor wandelaars en langlaufers.Weersverwachting in Janske Lazne

Een beknopte weersverwachting voor Janske Lazne in Tsjechië vindt u hier.


Sneeuwhoogte in Janske Lazne

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Janske Lazne:
Sneeuwhoogte Janske Lanze
Skischool in Janske Lazne

In Janske Lazne zijn meerdere skischolen gevestigd. Hieronder vindt u enkele skischolen in Janske Lazne die online informatie verschaffen.


K + K Ski School in Janske Lazne voor als u wilt leren skiën, snowboarden of langlaufen? Verzorgt ook sleetochten, paardrijden, tandem paragliding, telemarkskiën of het skialpinisme.


ETC Janské Láznì is een allround skischool met een uitgebreid lespakket voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt hier ook terecht voor het huren van uw skimateriaal.

Skihuur in Janske Lazne

In Janske Lazne vindt u meerdere locaties waar u skimaterialen kan huren. Het is dus niet nodig dit vooraf in Nederland te regelen. Skihuur in Tsjechie doet niet onder voor de skihuur in bijvoorbeeld Oostenrijk, al zijn de kosten in Tsjechie lager. Hieronder vindt u een overzicht van skihuur in Janske Lazne.K+K skischool Janské Láznì is niet alleen een geschikt adres voor het huren van ski's. De school verhuurt tevens een uitgebreid en goed onderhouden assortiment skimaterialen.ETC Janské Láznì is een allround skischool en verhuur. U kunt hier ook terecht voor het huren van uw skimateriaal en het bedrijf biedt u de mogelijkheid uw skimateriaal in hun depot te stallen.

Skipas in Janske Lazne

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Janske Lazne.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 22
- Skipas voor 6 dagen: 110

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 14
- Skipas voor 6 dagen: 56

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Janske Lazne: www.cerna-hora.cz.