1. Wintersport Tsjechie
  2. Spindleruv Mlyn

Onze tips:

  1. Wintersport Tsjechië via dé specialist Tsjecho Reizen.
  2. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 417

Wintersport in skigebied Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn behoort tot de grotere wintersportgebieden van Tsjechië. Er zijn voor ieder niveau meerdere pistes in het gebied. De beginner kan goed uit de voeten op makkelijkere pistes. Gevorderde skiërs kunnen een echte World-Cup afdaling maken. Ook de langlaufer komt hier aan zijn of haar trekken.

De accommodaties in het gebied zijn divers en goed betaalbaar. De 11 liften bieden de mogelijkheid optimaal van de 26 kilometer piste te genieten. Mocht er te weinig sneeuw liggen, dan zorgen sneeuwkanonnen ervoor dat u gewoon lekker kunt skiën.

Meer informatie is te vinden op www.skiarealspindl.cz


Wintersport dorp Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn behoort tot de grotere wintersportdorpen van Tsjechie. Spindleruv Mlyn heeft eigenlijk alles te bieden wat een wintersportdorp te bieden zou moeten hebben. Er is meer dan voldoende keuze qua accommodaties, of u nu in een gezellig familie-chalet of met z'n tweeën een luxe hotel wilt verblijven.

Het mooie Tsjechische bier vloeit ook in Spindleruv Mlyn, want Van de Tsjechische wintersportdorpen heeft Spindleruv Mlyn de beste apres ski. Er zijn enkele discotheken en er ook aan barretjes geen gebrek. In Spindleruv Mlyn zijn meer dan voldoende restaurants gevestigd, waar u vooral de Tsjechische keuken aantreft. Zowel de restaurants, bars en discotheken vindt u vooral beneden in het dorp, en niet zozeer aan de pistes zelf. Ieder winterseizoen worden er verschillende evenementen georganiseerd.


Weersverwachting in Spindleruv Mlyn

Beknopte weersverwachting voor Spindleruv Mlyn, Tsjechie.
Sneeuwhoogte in Spindleruv Mlyn

Hieronder vindt u de actuele sneeuwhoogte in Spindleruv Mlyn:
Skischool in Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn behoort tot de grotere wintersportplaatsen in Tsjechië. Het kost u daarom geen moeite om een skischool te vinden in dit dorp. Hieronder vindt u twee skischolen in Spindleruv Mlyn:Yellow Point skischool in Spindleruv Mlyn biedt zowel voor kinderen als volwassenen een uitgebreid lespakket voor zowel beginners als gevorderden. De school heeft de beschikking over twee speeltuinen voor de kleintjes.Skol Max behoort tot de grootste skischolen van Tsjechië en de 120 professionele skileraren bieden een compleet lesprogramma (ook voor snowboarders) voor kinderen en volwassenen.

Skihuur in Spindleruv Mlyn

Skihuur in Spindleruv Mlyn is op veel locaties te regelen. Vaak kunt u in het hotel waar u verblijft al skimateriaal huren. Naast deze mogelijkheid bestaan er ook gespecialiseerde skiverhuur bedrijven in Spindleruv Mlyn:SKOL MAX heeft niet minder dan 11 verhuurlocaties van skimateriaal in Tsjechië, waaronder in en om Spindleruv Mlyn. Hier vindt u dus altijd een scherp geprijsd en goed onderhouden aanbod.Ski-Rent-Spindl bevindt zich in het centrum van het dorp en heeft een groot assortiment ski-, en snowboardmateriaal. Het bedrijf verleent service op maat voor de individuele skiër, kinderen en groepen.

Skipas in Spindleruv Mlyn

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Spindleruv Mlyn.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 27
- Skipas voor 6 dagen: 121

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 17
- Skipas voor 6 dagen: 77

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Spindleruv Mlyn: www.spindleruv-mlyn.com