1. Wintersport Tsjechie
  2. Rokytnice nad Jizerou

Onze tips:

  1. Wintersport Tsjechië via dé specialist Tsjecho Reizen.
  2. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 417

Wintersport in skigebied Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou is een skigebied waar binnen een straal van 10 kilometer de gebieden Horni Domky en Studenov zorgen voor zo'n 19 kilomter piste plezier. De piste van Horny Domky is 's avonds tot 21:30 verlicht. In beiden gebieden kunt u met één pas terecht bij de vele skiliften.

Rokytnice nad Jizerou behoort tot de grotere skigebieden van Tsjechië. Het heeft tevens de langste afdaling van het land. Het is een zeer gevarieerd gebied waar zowel de gevorderde skiër als een beginner goed uit de voeten kan.

Op www.rokytnice.com vindt u meer informatie over dit gevarieerde ski-gebied.


Wintersport dorp Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou is een eeuwenoud dorp en vormt het centrum van het aangrenzende en gelijknamige skigebied. In Rokytnice nad Jizerou vindt u een keur aan faciliteiten die het tot een aangename wintersport plaats maken. Het dorp beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod accommodaties.

In Rokytnice nad Jizerou vindt u mooie winkels, enkele gezellige typisch Tsjechische bars, leuke restaurants, een wijn-bar, disco en bioscoop. Midden in het dorp ligt een informatiecentrum waar u op de meest uiteenlopende vragen antwoord krijgt.


Weersverwachting in Rokytnice nad Jizerou

Een beknopte weersverwachting voor Rokytnice nad Jizerou, Tsjechie vindt u: hier.


Sneeuwhoogte in Rokytnice nad Jizerou

De actuele sneeuwhoogte in Rokytnice nad Jizerou vindt u: hier.


Skischool in Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou is een belangrijk skidorp. Er zijn daarom meerdere skischolen gevestigd, die voor zowel kinderen als volwassenen een uitgebreid lesprogramma aanbieden. Hieronder vindt u een overzicht van enkele skischolen in Rokytnice nad Jizerou.Classic Ski School Rokytnice nad Jizerou is een skischool waar u niet alleen terecht kunt voor ski (carving), telemark en snowboardles, maar ook voor allerlei andere outdoor activiteiten.Bij Skischool Yetti geeft niet alleen goede skilessen voor uzelf en/of uw kinderen regelen, maar de school beschikt ook over een goed restaurant. U kunt hier ook leren bekwaam maken in snowkiting.

Skihuur in Rokytnice nad Jizerou

In Rokytnice nad Jizerou is huur van skimaterialen zo geregeld. Bij de onderstaande adressen kunt u ski's, schoenen, stokken en snowboards huren in Rokytnice nad Jizerou.Bij Skischool Yetti geeft niet alleen goede skilessen voor uzelf en/of uw kinderen regelen, maar de school beschikt ook een uitgebreid assortiment state of the art skimaterialen.Classic Ski School Rokytnice nad Jizerou verhuurt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde wintersport vakantie. U huurt hier perfect onderhouden skimateriaal en ervaar goede service en vakbekwaamheid.

Skipas in Rokytnice nad Jizerou

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Rokytnice nad Jizerou.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 22
- Skipas voor 6 dagen: 120

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 17,50
- Skipas voor 6 dagen: 93

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Rokytnice nad Jizerou: www.skiregion.cz.